Bili su odlični prijatelji čak i tetovirali imena jedan drugoga na ramenima

Pogledajte ko je bio kneletov najbolji drug

Hronika27.07.2017. 17:22h 17:22h

Jedan je voleo pištolje a drugi tuče. Prvom je idol bio Giška a drugom Ranko Rubežić

Aleksandar Knežević Knele ostaće upamćen kao "žestok" momak 90-ih, koji je ubijen kad je imao samo 21 godinu. Od njega je počeo i stil oblačenja sa upasanom trenerkom, pištoljem i povučenim čarapama tako da se vide patike.

Njegov najbolji drug iz detinjstva bio je Radovan Lagundžin Žabac, koji je još u osnovnoj školi bio poznat kao incidentan tip, a kada je malo odrastao počeli su da ga porede sa ozloglašenim Rankom Rubežićem. U obračunima je koristio i hladno i vatreno oružje: nož, sataru, pištolj, kratež, bombe...

On i Knele su bili različitih karaktera, ali ih je spajala zajednička osobina: hrabrost na ivici ludila. Knele je bio vatreni Delija, Žabac Grobar. Kneletu je idol bio Giška, Žapcu Ranko. Knele je voleo fer tuče, Žabac pištolje. Knele je bio druželjubiv, omiljen i popularan, Radovan nije imao poverenja u druge, družio se samo sa Kneletom. Uprkos razlikama, bili su najbolji drugovi i čak tetovirali imena jedan drugoga na ramenima.

"Duboko smo potreseni činjenicom da te više nema, da te neće ni biti. Nekako rasli smo zajedno. Shvatili smo koliko je ceo život surov. Prve utakmice, prve tuče, prve ljubavi, prva razoračanja i prve boli prošli smo zajedno. Znao sam da ništa ne može da nas rastavi, ali ovo je više od onoga što mi možemo i protiv čega niko nikada nije mogao", rekao je Knele na sahrani Žapca.

Borba.rs
Komentari