izvor: facebook.com

Optužen za ubistvo

ŠOKANTNO: Za ubistvo Jelene Marjanović uhapšen njen suprug

Hronika16.09.2017. 01:07h 01:27h

Zoran Marjanović saslušan u tužilaštvu nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana

"U ovom mučnom čekanju do razsvetljenja gnusnog zločina u kome je stradala moja supruga i majka mog deteta od ruke još uvek nepoznatog počinioca za javnost.
Morate biti svesni jedne činjenice, nasumična istraga konstruisana iz glava žutih stranica, koje su bile usmerene izključivo na tiraže, nema veze sa pravom policijskom istragom, koja ima prave, realne, opipljive rezultate.
I nemojte molim vas ni jednog trenutka posumnjati u rad policije. Govorm Vam, jer sam upućen donekle u njihov rad i tvrdim da rezultat istrage neće izostati.
Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odborjani, dajte maksimalnu podršku Srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima trećeg odeljenja." napisao je Zoran Marjanović na fejsbuku 2. maja ove godine.

Zoran Marjanović uhapšen je u Borči zbog ubistva supruge Jelene. Njega je saslušao tužilac u Višem javnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Zoranov otac Vladimir je potvrdio da mu je sin uhapšen, ali tvrdi da mu sinu "smeštaju ubistvo".
Hapšenje je namešteno i svi znaju istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola grada u rukama a Zorana su uhapsili jer mnogima odgovara da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica, kaže Vladimir Marjanović.

Ubistvo pevačice je zaokupilo gotovo sve medije u Srbiji, koji su u detalje pratili istragu, prenosili ali i sami nagađali ili sspekulisali o ovom zločinu.

Morbidna zainteresovanost za eksploataciju ovog slučaja je čak i jasan primer nehotičnih ili svesnih pritisaka na policiju da pruži epilog tom zločinu čak i kada se time ugrožava dinamika istrage.

Poput rijaliti programa, u ovom slučaju su mediji od ubistva napravili rijaliti temu, i spustili kriterijum racionalizujući to objašnjenjem kako "javnost ima pravo da zna".

Kraj se, naravno, i dalje ne nazire.

izvor: facebook.com
Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti