izvor: cea +, flickr

Sačekuša

UBISTVO U CENTRU VRANJA! Trideset hitaca iz prigušenog oružja

Hronika27.09.2017. 12:04h 12:04h

Žrtva je likvidrana u centru Vranja. Pretpostavlja s da su ubistvo izvršili profesionalnci. Kruže nezvanične informacije da je ubijeni čovek Jugoslav Stefanović, brat Saše Cvetanovića, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića. 

U Vranju je noćas u Ulici Stefana Prvovenčanog ubijen muškarac star 31 godinu, izjavio je danas portparol vranjske policijske uprave Goran Jovčić, navodeći da policija preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju tog slučaja.

Kruže nezvanične informacije da je ćrtva Jugoslav Cvetanović (31) pronađen najverovatnije u haustoru kod drogerije "Lili", koja se nalazi u samom centru grada u neposrednoj blizini glavne pošte, gradskog šetališta i nekoliko gradskih kafića.

Cvetanović je ubijen vatrenim oružjem sa oko 30 hitaca, a pretpostavlja se da su ubistvo izvršili profesionalci koristeći prigušivače.

On je pronadjen oko 00.40 u lokvi krvi, a hitna pomoć vranjskog Zdravstvenog centra je konstatovala smrt na licu mesta. Nakon toga pripadnici PU Vranje blokirali su prilaze gradu u potrazi za počiniocima a blokada je ukinuta u ranim jutarnjim časovima.

Prema nezvaničnim saznanjima Jugoslav Cvetanović je brat Saše Cvetanovića, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti