izvor: PUF

Pokret Ujedinjenih Fantoma

FANTOMI: IMA LI NA SAJMU KNJIGA NAPREDNIH BOTOVA?

Kolumna24.10.2017. 11:13h 11:14h

Da li je ključ u knjigama ili sendvičima, o tome želimo da porazgovaramo sa građanima Beograda, kažu fantomi

Pokret Ujedinjenih Fantoma najavljuje za sredu 25. oktobar 2017. godine od 16 sati, svoj prvi izlazak "među građane", i to baš na Sajmu knjiga u Beogradu.

Pokret Ujedinjenih Fantoma najavljuje za sredu 25. oktobar 2017. godine od 16 sati, svoj prvi izlazak "među građane", i to baš na Sajmu knjiga u Beogradu.

Mislimo da je to prava prilika da se prvi put pojavimo među građane Srbije i Beograda i porazgovaramo malo sa njima, a da ujedno iskoristimo priliku da im nešto i obećamo za predstojeće beogradske izbore na kojima će Fantomi sigurno učestvovati . Sa obzirom da je Fantomima cilj da obuhvate što šire biračko telo, bez obzira na ideologiju i opredeljenje, sajam predstavlja pravo mesto gde se mogu naći građani svih tih struktura, osim jedne, koja se jako retko može videti na sajmu knjiga, izuzev u nekom kafiću ili na štandu renomiranog lista Informer na koji dolaze po svoju lektiru sa detaljnim uputstvima.

Da li je ključ u knjigama ili sendvičima želimo da porazgovaramo sa građanima Beograda. Kažu da su veće šanse da pronađemo legalne tokove novca gospodina Vulina, kolege sa fakulteta gospodina Tome Nikolića ili neplagirani doktorat Neše Stefanovića, nego bota iz Srpske Napredne Stranke na Sajmu knjiga.To može da bude problem za Fantome jer nam trebaju i takvi sagovornici kako bismo što veće biračko telo ubedili u našu fantomsku ideju. Pokušaćemo lepo upakovanim sendvičima da ih namamimo i porazgovaramo sa njima pa makar ceo dan izgubili tražeći ih.

Mi građanima ne možemo da obećamo povećanje plata i penzija kao što to podjednako dobro rade i vlast i pojedini opozicionari, ali možemo da preporučimo dobru knjigu, sendvič i lepu fantomsku reč, što mislimo da je za početak dovoljno. I na kraju želeli bismo građanima koji dolaze na Sajam da preporučimo najnoviji kanadski bestseler pod nazivom "Tetkino siroče" za koji čujemo da se prodaje kao "alva" i da je već prvi dan prodat u 205.000 primeraka.

P.S. Poštovani građani kada na Sajmu knjiga vidite Fantome sa maskama nemojte da se uplašite jer mi ništa lošiji nismo od onih fantoma što ne nose maske, a viđate ih na malim ekranima svaki dan!

Vidimo se na sajmu! Pogledajte klip!

Borba
Komentari

Najvažnije vesti