izvor: PUF

Eldorado Srbija

FANTOMI: U Srbiji se 5000 puta bolje živi!

Kolumna07.11.2017. 13:01h 13:01h

Da Srbija postaje Eldorado za građane je dokaz da Fantomi u poslednje vreme ne viđaju svoje pojedine nastavnike iz škole kod kontejnera za smeće. Ili im je krenulo, ili su nažalost preminuli.

Isplata jednokratne pomoći za penzionere Srbije u iznosu od 5.000,00 dinara,  je najbolja potvrda da smo na sjajnom putu oporavka i rasta standarda građana. Taman dosta za kupovinu metra drva za ogrev, ili za neki bromazepamčić. Dok neko priča laži ova Vlada radi za gradjane Srbije i njihov standard.

Pokret Ujedinjenih Fantoma  je u zajedničkom dogovoru sa svojim bakama i dekama doneo odluku , da bake i deke odustano od novogodišnjeg putovanja na Sejšele i daju jednokratnu pomoć koju su dobili Fantomima . Novac će biti uložen u najisplativiji posao veka, i to u kupovinu akcija u projekat „Beograd na vodi“, direktnom pogodbom sa Sinišom Malim. Znaju stari u šta treba da ulažu. 

Prema informacija do kojih su došli Fantomi , jednokratnoj pomoći su se najviše obradovali  mladi, jer će od novca koje dobiju njihove bake i deke moći da uplate kurs nekog stranog jezika, kako bi ga što pre savladali i napustili zemlju u kojoj je opšte blagostanje. Da Srbija postaje Eldorado za građane je dokaz da Fantomi u poslednje vreme ne viđaju svoje pojedine nastavnike iz škole kod kontejnera za smeće. Ili im je krenulo, ili su nažalost preminuli.

Nadamo se da je ono prvo.

Kada su Fantomi pitali svog drugara Romske populacije „kako mu je danas pod Vučićem?“ on im je odgovorio  “mi smo sad gospoda, više ne babrimo po kontejnerima, taj posao smo prepustili braći Srbima“.  A kada su ga pitali od čega živi rekao je da “ ima tetku iz Beč“. Kakvo tek blagostanje nas čeka nakon vraćanja plata i penzija na staro Fantomi ne smeju ni da pomisle.
 
Srbija konačno postaje majka za svoje građane,  ili još bolje tetka iz Kanade, a za neke  tetka iz Beč.

Pokret Ujedinjenih Fantoma
 

Borba
Komentari

Najvažnije vesti