Foto Pixabay

Vazdušna opasnost!

NIJE BELI ALI PRELEĆE! Roze preletač Mitrović i njegova pisma!

Kolumna19.09.2017. 11:56h 14:07h

Beli Preletačević je mala beba za stil preletanja koji je Mitrović usavršio tokom duge preletačke karijere

Beli Preletačević je mala beba za stil preletanja koji je Mitrović usavršio u svojim otvorenim pismima tokom gotovo 20 godina duge preletačke karijere.
Beli, dobar si, ali ovaj majstor ti je, u brišućem letu, dao domaći! 

Odgovor DOS-u, 1999. godina

"Vi izdajnici iz DOS-a, možete da poljubite u dupe moju drugaricu Miru Marković a i mene, uskoro ćete biti javno obešeni sa ostalim slugama NATO pakta i dodatno streljani, za svaki slučaj.
Sve će vas srpski heroj Slobodan Milošević istrebiti a Srbiju ujediniti sa majkom Rusijom!"

Odgovor SPS-u, 2002. godina

"Vi uništitelji Srbije, zajedno sa vašim diktatorom Miloševićem i onom njegovom pobeguljom i crvenom vešticom Mirom, koji ste jebali majku srpskom narodu kao niko u njegovoj istoriji, spremite se za sud naroda!
Nećete sprečiti Srbiju da se vrati u Evropu i nećete sprečiti procvat demokratije u njoj, to vam ja, Mitrović i Demokratska stranka obećavamo!"

Foto PixabayFoto Pixabay

Odgovor naprednjacima i radikalima, 2008. godina

"Najlepši, najšarmantniji i najmandatniji predsednik Srbije svih vremena, naš Boris Boki Tadić, pobediće i ovaj, peti put, predsedničke kandidate prošlosti Nikolića i ostale, lagano i sigurno, jer građani Srbije neće nepismenog Tomu i ludog Vučića na čelu naše Srbije.
Srbija zna da samo naša mudra Demokratska stranka i još mudriji Boris Tadić mogu da odvedu Srbiju u Evropu i da obezbede bolji život svima u Srbiji"

Odgovor DS-u i Keni Lopovu, 2017. godina

"Vi ludaci iz opozicije, zajedno sa Rodićem i Mirkovićem, bićete pohapšeni uskoro, čim se pronađu lažni svedoci, a mudri Vučić ume i to da pronađe!
Meni lično ne smetate, ja volim da se javno prepucavam i blamiram, ali ne mogu da vas gledam očima jer hoćete da kradete a Vučić vam ne da jer neće onda ništa ostati za njegove lopove.
Srdačno"

Foto PixabayFoto Pixabay
Kompilaciju najboljih radova sastavio: Dejan M. Andrić
Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti