izvor: youtube.com

Došlo do kraja!

ŽELJKO MITROVIĆ: Ovo je liberalna ekonomija i kapitalističko društvo

Kolumna17.09.2017. 11:02h 11:02h

Svi u BORBU protiv nakaradnog sistema! Juče je  narodu u Srbiji poručeno da je privatna svojina tajkuna važnija od života. To samo tako možemo da shvatimo.

"Ova linija ovde je granica privatne svojine. Ovo je liberalna ekonomija i kapitalističko društvo." 
To je juče izjavio Željko Mitrović, tokom protesta ispred njegove televizije.

Nemaš posao, nemaš platu, nemaš stan? Kažu ti da nisi dovoljno sposoban, i da je to kapitalizam. A u stvari igra je od početka nameštena samo za lopove. To svi znamo, i pravimo se ludi. Nemaš BRE zato što nisi lopov, zato što ne igraš tu igru, zato što hoćeš da živiš od svog rada.

E pa, BUDI SE BRE!

Kome do sada nije bilo jasno, neka mu bude jasno od danas, da je ovakav život, ova tačka u kojoj smo, stanje koje će uvek da donosi bahati kapitalizam, neograničena privatna svojina i neograničena društvena neodgovornost.

Sa rečenicom kojom je danas izgovorio medijski tajkun, prestaje svaki razgovor i dijalog o tome da li je kapitalizam, liberalna ekonomija i ovo društvo ispravno. NIJE!

U ovom sistemu je dobro samo ajkulama. Ljudima nije! Ovo je bolestan sistem koji nas ubija. On se ne popravlja. Umesto njega moramo da izgradimo novi sistem.

Borićemo se da većina naroda bude za potpunu promenu sistema, za promenu društvenog uređenja. Krenite u BORBU za ljudske vrednosti. Sa nama!

Pridružite se pokretu BORBA!

Pišite na redakcija@borba.rs da se vidimo i pokrenemo. KAO LJUDI!

DO POBEDE!

izvor: Borba

BORBA - Informativna služba
Komentari

Najvažnije vesti