Izvor: pixabay.com

Beogradska publika moći će da razgovara sa čuvenim rediteljem putem video linka

Dejvid Linč 12. septembra u Dvorani Kulturnog centra

Kultura08.09.2017. 22:26h 22:26h

Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film "Meditacija, mir i kreativnost" sa prevodom na srpski jezik

Američki reditelj Dejvid Linč razgovaraće u utorak, 12. septembra oko 20 časova putem video linka sa beogradskom publikom u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavili su organizatori.
Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film "Meditacija, mir i kreativnost" sa prevodom na srpski jezik u produkciji Fondacije Dejvida Linča za svetski mir i obrazovanje bazirano na svesti.
Linč je u filmu odgovarao na različita pitanja vodećih svetskih novinara, studenata filmskih akademija i publike koja je u velikom broju pratila njegova predavanja.
Potom u 20.10 sledi direktno uključenje Linča putem video linka, a vizuelni umetnik će sa beogradskom publikom razgovarati o svojim fotografijama, procesima kreativnosti, uverenju da obrazovanje zasnovano na svesti i transcedentalnoj meditaciji može značajno doprineti stvaranju mira i istinskog napretka u čitavom svetu.
Izložba radova Dejvida Linča, crno-belih foto montaža i foto - grafika pod nazivom "Malepriče", biće do kraja septembra postavljena u Likovnoj galeriji, Galeriji Artget i Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda.

Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti