izvor: SKC

Na Kurtov rođendan

NIRVANA TRIBJUT BEND U NOVOM SADU 17. FEBRUARA

Kultura09.02.2018. 13:35h 13:35h

U subotu 17. februara prvi put u Srbiju dolazi najbolji svetski Nirvana tribute band iz Bostona, u sklopu svoje najnovije evropske turneje.

Nirvana tribute predvodi harizmatični Jon O'Connor koji se potpuno uživeo u ulogu Kurta Cobaina i širom sveta je ocenjen kao njegova najbolja kopija.

Povod za ovu novu turneju je obeležavanje 25 godina od MTV Unplugged koncerta koji se dogodio 1993. godine u New Yorku i objavljen je na albumu i DVD-u koji su prodatii u višemilionskim tiražima.

Pesma Man Who Sold The World je dospela na sve svetske top liste što je nateralo i samog Davida Bowiea da je nakon dužeg vremenskog perioda vrati u svoj redovan koncertni repertoar. Pored toga, sa ovim koncertom obeležavamo i rođendan Kurta Cobaina koji bi 20. februara napunio 51 godinu. 

Koncert će biti podeljen u dva segmenta, prvi će biti akustičan set sa presekom pesama sa MTV Unplugged albuma, dok će drugi biti električni "best of Nirvana" set.

U sklopu ovog unikatnog muzičkog događaja u SKC Fabrici biće upriličeno nekoliko različitih dešavanja na kojima će publika moći da uživa u sadržajima posvećenim bendu Nirvana kao i liku i delu samog Kurta Cobaina. O detaljima pomenutih dešavanja, krunisanim nastupom benda Nirvana Tribute, publika će biti blagovremeno obaveštena.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti