izvor: FB

Strašna tragedija

JEZIVA NESREĆA KOD KOVAČICE! Poginule mlada prvakinja u fitnesu Milica Beslać i čuvena bodibilderka Branislava Jovanović

Hronika13.11.2017. 03:33h 03:35h

Udes se dogodio prilikom povratka sa takmičenja u Rumuniji, a u nesreći je pored Milice i Branislave nastradala i Miličina majka

Šampionka u fitnesu Milica Beslać (16) poginula je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice. U sudaru automobila, pored Milice, poginule su i njena majka T.B. i naša čuvena bodibilderka Branislava Jovanović (48), višestruka prvakinja države i Balkana u fizik kategoriji. 
 
Milica je bila zvezda u usponu, najavljivala je nove uspehe, ali je prerano ugašena.

U nesreći koja se dogodila na uglu Ulice JNA i Bratstva jedinstva u Kovačici, povređen je jedan muškarac. Otac devojčice je zadobio teške povrede i prevezen je u Urgentni centar u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su se vraćali sa sportskog takmičenja u Rumuniji.

Nesreća se dogodila kada je automobil "folksvagen bora" udario u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu, izgubio kontrolu i udario u autobusku stanicu.

Milica je fitnesom počela da se bavi u prvom razredu osnovne škole u Apatinu, u klubu Kleopatra, da bi kasnije prešla u Bim Džim iz Barajeva.
 
U Apatinu je dobila priznanje za najbolju mladu sportistkinju za 2015. godinu. Kasnije je postala državna juniorska prvakinja, a krajem aprila ove godine i balkanska šampionka. Milica je pobedila na Balkanskom prvenstvu u Baru.
 
Ipak, isticala je da joj je najdraža medalja ona prva, osvojena 2013. na prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Topoli.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti