izvor: ovan Ristić, flickr

Dobar provod u najavi

BESPLATAN KONCERT SAJSI MC! Hiphoperka nastupa u Domu kulture Studentski Grad. (VIDEO)

Zabava16.11.2017. 13:17h 13:17h

Poznata beogradska hiphoperka Sajsi MC nastupiće 18. novembra u velikoj sali Doma kulture Studentski Grad. Besplatne karte za koncert možete podići od 17. novembra na portirnici DKSG.

Ivana Rašić, poznatija pod pseudonimom Sajsi MC nastupiće u subotu, 18. novembra, u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad. 

Sajsi MC će tokom svog nastupa ugostiti dvojicu mladih elektro umetnika. Alex Ice (Aleksa Milutinović) polaznik je škole Master Blaster na smerovima bas gitare, klavijatura i produkcije. Od nedavno ređa bitove i zaljubljenik je u globalni fenomen nazvan trap R&B.

Ilija Mihailović je talentovani pevač, finalista X Factora i stipendista Berkeley akademije. U saradnji sa dvojicom elektro umetnika, Sajsi MC je snimila singl “Piletina” koji je izazavao kontroverze u javnosti.

Pored saradnje sa gore pomenutim mladim nadama, Sajsi MC je objavila i singl “Denserke” koji će se naći na dugo najavljivanom albumu “Rad, rad i samo bleja” koji je snimila u saradnji sa BKO-om i koji će objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.

Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a besplatne karte možete podići od 17. novembra na portirnici DKSG.

A kakva je atmosfera na Ivaninim koncertima, pogledajte na VIDEO klipu ispod.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti