izvor: wikimedia commons

Pucnjava u Ruzveltovoj u Beogradu

KAO U AMERICI! BIVŠI RADNIK DOŠAO U JEDNU BEOGRADSKU FIRMU I PUCAO U KOLEGE

Hronika12.03.2018. 12:39h 12:46h

Nedaleko od mesta zločina, u jednoj od obližnjih ulica, odjeknula je eksplozija. U pitanju je najverovatnije eksplozija koju je izazvala aktivirana ručna bomba.

Jedna osoba je ubijena iz vatrenog oružja, a dve su povređene u pucnjavi u jednoj firmi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. Nedaleko od mesta zločina, u jednoj od obližnjih ulica, odjeknula je eksplozija. U pitanju je najverovatnije eksplozija koju je izazvala aktivirana ručna bomba.

N.S. (1987), bivši radnik  neimenovanog preduzeća u Ruzveltovoj ispalio je više projektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Od dve osobe povređene u firmi, jedna je ranjena vatrenim oružjem, a druga je povrede zadobila tako što je skočila kroz prozor u begu.

Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, navodi se u saopštenju MUP-a.

Na mestu pucnjave nalazi se veliki broj pripadnika policije i ekipa Hitne pomoći.

Siromaštvo, manjak perspektive, partiokratija i potemkinova sela i ulepšavanje stvarnosti koju proturaju vlast i mnogi mediji, prave psihozu u društvu. Nervoza među građanima raste i možemo da pretpostavljamo da će ovakvih događaja da bude još u budućnosti. Društvena promena, promena sistema koja u sebi donosi i promenu vlasti, odbacivanje ideologije kapitalizma ali i ljudi na političkoj sceni u vlasti i opoziciji, uz podršku drugačijim idejama i pokretima, su neophodni činioci kako bi se ovakvi užasi zaustavili.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti