izvor: Personal Creations, flickr

Dečija nedelja

MASKENBAL ZA MALIŠANE! Jagodinski vrtić usrećio najmlađe

Zabava05.10.2017. 14:55h 14:55h

Danas su deca i vaspitači Dečije ustanove "Pionir" u Jagodini upriličili maskenbal i pod maskama prošetala glavnom ulicom tog grada

U okviru Manifestacije "Dečija nedelja", koja traje do 8. oktobra, danas su deca i vaspitači Dečije ustanove "Pionir" u Jagodini upriličili maskenbal i pod maskama, prošetala glavnom ulicom, gde ih je gledalo nekoliko hiljada Jagodinaca.

Tokom dečije nedelje, koja se ove godine održava pod sloganom "Gradimo mostove među generacijama za radost svakog deteta", u "Pioniru" su, pored današnje, planirali niz drugih aktivnosti za decu predškolskog uzrasta, rekli su Tanjugu vaspitači.

Predškolska ustanova "Pionir" u Jagodini, sa odeljenjima po seoskim mesnim zajednicama, je jedna od retkih u Srbiji, gde se ne čeka na mesto, i gde je smeštaj i boravak dece najjeftiniji u Srbiji, oko 2.900 dinara mesečno.

Na tome zahvaljujemo lokalnoj samoupravi koja ulaže velika sredstva u predškolsko obrazovanje, u okviru programa borbe protiv bele kuge, ističu vaspitači.

Pre nekoliko godina, uz postojeće objeket u gradu je izgrađena još jedna zgrada za smeštaj dece a u planu je izgradnja još jedne u drugom delu grada.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti