izvor: youtube

Užas

HOROR! GMO ŽIVOTINJE IZ NOĆNE MORE! Svinje iz pakla (VIDEO)

Svet30.09.2017. 23:07h 23:35h

Genetski modifikovane životinje na farmama u Kambodži su proizvod jezivog igranja sa naukom

Genetski modifikovane svinje mutanti na jednoj farmi u Kambodži otkrivaju sav horor igranja genetskim materijalom u cilju povećanja mišićne mase životinja. Ne samo što je veliko pitanje koliko je zdravo meso ovako stvorenih rasa životinja, već je i sam život ovako odgajene životinje veće mučenje nego i ono, u normalnom tovljenju svinje za klanje. Mužjaci ovih životinja su štrojeni "na živo", a mišići su im gotovo duplirani, pa izgledaju kao monstrumi iz holivudskog naučno fantastičnog horora.

Na žalost, video dokazuje da je ovo surova realnost. Kada su naučnici u Južnoj Koreji i Kini 2015. godine prvi put, izolovali gen koji kod plave belgijske krave izaziva nenormalan rast mišićne mase, i primenili ih na prasićima, samo je jedno od 32 praseta prolašeno "marginalno zdravim" dok su ostalih 31 patili od gomile problema. Ipak, to nije sprečilo pohlepnu industriju mesa da počne da profitira od ovih franken-svinja.

Kapitalizam je neumoljiv, a industrije hrane su spremne da hrane ljude bilo čime u cilju uvećanja profita. Samo humano socijalističko društveno uređenje direktne demokratije može da bude brana ovakvim monstruoznostima u 21. veku.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti