izvor: Levijatan, facebook.com

Strava i užas

BOLEST! BORDEL SA PSIMA U SRED BEOGRADA! Pokret Levijatan nudi 1.000 evra ko sazna gde se nalazi

Vesti17.10.2017. 18:24h 18:26h

Udruženje za zaštitu životinja "Levijatan" izdalo saopštenje da u Beogradu postoji bordel sa psima i nudi nagradu od 1000 evra za proverenu informaciju o lokaciji takvog mesta

"Na fejsbuk stranici pokreta za zaštitu životinja "Levijatan" osvanuo je post u kojem se nalazi slika psa obučenog u ženske čarape i objašnjenje da je u pitanju fotografija iz zoofilskog bordela sa psima koji se navodno nalazi u Beogradu.

Levijatan nudi 1.000 evra za informaciju o lokaciji zoofilskog bordelu u Beogradu

"Dobili smo informaciju da se ovakvi bordeli sa psima nalaze i u Beogradu. Ovakva vrsta dekadencije društva i trendova sa zapada mora da se zaustavi. Nudimo početnu nagradu od 1.000 evra ko nas dovede do jednog ovakvog mesta, ili nam da informaciju gde se ovakvi ljudi skupljaju.

Ovo prevazilazi zakon, sledeće što očekujemo je da postane normalna i pedofilija i silovanja i ne znamo više ni sami šta bolesnicima može da padne na pamet. Mi svi zajedno kao društvo moramo da kažemo JASNO NE ovakvom otrovu koji nam se plasira.

Inače ove i jos neke gadnije slike se vrte po "duhovitim" srpskim portalima. Ovo ne da nije smešno nego je toliko degradirajuće, mizerno i bolesno da je nas sve u kompletu sramota cele ljudske rase." navodi na svojoj fejsbuk stranici udruženje Levijatan.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti