izvor: borba.rs

Parazitska partokratija

BORBA TV PRIKAZUJE! Eksploatacija, partijska zloupotreba i lizing rada u pošti (VIDEO)

Vesti16.11.2017. 11:49h 11:50h

Sa čim se suočavaju radnici pošte, koje su to opasnosti po poštu i problemi radnika, pogledajte u VIDEO snimku u kojem se Radovan Tešić obraća javnosti.

Strašan je problem kada ljudi rade za 16 hiljada, ali je osnovni problem što sistem, kao što je pošta vodi udruženje penzionera (PUPS). To su nekredibilni ljudi, koji ne poznaju sistem i poslovanje a došli su sa političke strane. Mira Petrović direktorka je javno rekla da su oni tu zbog javnih nabavki. Javne nabavke služe za isisavanje para iz javnih preduzeća, i zato smo mi zaposleni u ovako teškoj situaciji, izjavio je Radovan Tešić, potpredsednik samostalnog sindikata poštanskih radnika.

Sa čim se suočavaju radnici pošte, koje su to opasnosti po poštu i problemi radnika, pogledajte u VIDEO snimku u kojem se Radovan Tešić obraća javnosti. Ispod prvog VIDEO snimka, objavili smo i drugi, a u njemu Zoran Pavlović, predsednik samostalnog sindikata poštanskih radnika, priča o lizingu radne snage u pošti i eksploataciji radnika koji čak ne mogu da odu ni na odmor.

 

Borba
Komentari

Najvažnije vesti