izvor: twitter

Skandali potresaju Vrbas

INTERNET BRUJI! Da li je istinit post o stranačkom zapošljavanju u Vrbasu?

Vesti04.12.2017. 17:45h 17:46h

Da li je fejsbuk poruka o stranačkom zapošljavanju u kojoj se preti otkazima istinita ili ne, prosudiće istražni organi ali sudeći po komentarima građani već imaju svoje mišljenje.

Na tviteru osvanuo navodni post koji je objavila Jovana Božović Vujtović na društvenoj mreži fejsbuk. Radi se o poruci članovima SNS u kojoj dotična objašnjava kako su dobili posao preko stranke i kako mogu da dobiju otkaz ukoliko se ne priključe u izbornu kampanju u Vrbasu zakazanu za 31. decembar, a u kojoj će biti birani članovi Saveta mesnih zajednica.

Jovanu Božović Vujtović su tviteraši navodno identifikovali kao pomoćnicu predsednika opštine Vrbas, što stoji i na njenom fejsbuk profilu, koji, doduše ima svega nekoliko prijatelja i nema nikakve fotografije.

Na tviter postu, u komentarima, takođe stoji i da je navodno "hakovano" 7 fejsbuk naloga funkcionera SNS, na kojima su osvanuli neprimereni sadržaji, te da je podneto sedam krivičnih prijava i da pripadnici jedinice za sajber kriminal rade na otkrivanju počinioca.

Sa druge strane, na sajtu opštine Vrbas, u spisku pomoćnika predsednika opštine, nema imena Jovane Božović Vujtović, već na tom mestu stoje imena Danice Paroški i Livije Boganč Andrijašević.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti