izvor: wikimedia commons

Vežite se, polećemo

KLUPSKA SVIRKA KIKIJA LESENDRIĆA I PILOTA! Nastupaju u pivnici SubBeerni centar

Vesti26.12.2017. 12:13h 12:13h

Piloti bez kompromisa praše rokenrol i obnovljenu bazu fanova oduševljavaju koncertima i muzikom.

U Beogradu će u petak, 29. decembra, nastupiti Kiki Lesendrić i Piloti u pivnici "SubBeerni centar" u Beogradu, čime će to mesto biti otvoreno za posetioce.

Kako su naveli organizatori, u Ulici Cetinjska broj 15 nastupiće i Bljesovi u subotu, 30. decembra, u toku novogodišnje noći Magic Bush, Maljčiki i Di džej Miloš Vlalukin, a 1. januara Kanda Kodža i Nebojša.

"Pesme ovih muzičara obeležile su period u istoriji Jugoslavije, a oni dosledno nastavljaju i dalje da oduševljavaju svojom muzikom i koncertima. Publika će imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su 'Kao ptica na mom dlanu', 'Zaboravljeni', 'Leto', ali i onim nešto mladjim poput 'Slučajno', 'Noć kao iz sna', 'Manje više'", navodi se u saopštenju organizatora.

Drago mi je što ponovo sviramo pred beogradskom publikom u jednom posebnom ambijentu. Dugo nismo svirali u klubu, a takve svirke uvek donose jednu posebnu energiju. Raduje me i što Beograd dobija jedno sjajno mesto za dobar provod uz dobru muziku, kaže Kiki Lesendrić.

Piloti bez kompromisa praše rokenrol i obnovljenu bazu fanova oduševljavaju koncertima i muzikom. Publika će da uživa u hitovima kao što su „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Leto“, ali i onim nešto mlađim poput „Slučajno“, „Noć kao iz sna“, „Manje više“ itd.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti