izvor: Marco Nürnberger, flickr

Brže ili brze pruge?

KONKURS U ŽELEZNICAMA SRBIJE! Posao za 20 inženjera

Vesti22.11.2017. 11:20h 11:22h

Oni će biti angažovani na upravljanju projektima modernizacije železničke infrastrukture sa mestom rada u Beogradu.

Javno preduzeće Infrastruktura železnice Srbije objavilo je konkurs za prijem 20 inženjera u stalni radni odnos, koji će biti angažovani na projektu brze pruge Beograd- Subotica - državna granica.

Oni će biti angažovani na upravljanju projektima modernizacije železničke infrastrukture sa mestom rada u Beogradu, a biće primljeno 12 inženjera gradjevinarstva i osam inženjera elektrotehnike.

Pored opštih uslova konkursa, kandidati treba da imaju projektantske ili izvodjačke licence Inženjerske komore i minimum pet godina radnog iskustva na poslovima u oblasti gradjevinarstva i železničke i saobraćajne infrastrukture.

Za taj posao kandidati bi trebalo da imaju i radno iskustvo u poslovima unapredjenja železničke, odnosno saobraćajne infrastrukture u skladu sa FIDIC uslovima ugovora.

Infrastrukturni projekti, vredni oko četiri i po milijarde evra, kako je navedeno u saopštenju, "doprineće i da posao na železnici bude jedan od perspektivnijih poziva za mlade".

"Ovo je još jedna praktična potvrda da modernizacija železničke infrastrukture u Srbiji predstavlja izuzetnu priliku za angažovanje domaćih stručnjaka na najzahtevnijim i najznačajnijim razvojnim projektima ne samo u našoj zemlji, već i u regionu", tvrde iz JP Infrastrukture železnice Srbije.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti