izvor: youtube.com

Gde je Beli?

LUKA MAKSIMOVIĆ: Satiri više nema mesta, zato se BELI PRELETAČEVIĆ i povukao

Vesti04.12.2017. 14:22h 14:22h

Definitivno, satiri više nema mesta kod nas. Postojaće kroz nastupe, dovela me je gde sam, ali sigurno je da mora da se uozbilji sve

Mladenovčanin Luka Maksimović koji je proletos na predsedničkim izborima u Srbiji učestvovao kao kandidat pod pseudonimom "Ljubiša Preletačević Beli", kazao je za "Blic" da razmišlja da na političku scenu ubuduće izlazi samo pod svojim pravim imenom.

"Beli se neko vreme povukao. Na njemu je da odluči hoće li nastaviti da se bavi politikom ili će to prepustiti Luki", kazao je Maksimović o sebi.  

Dodao je da će se konsultovati sa ostalim članovima svog pokreta i saslušati njihove argumente, i da će konačna odluka biti poznata u narednih nekoliko nedelja.

"Definitivno, satiri više nema mesta kod nas. Postojaće kroz nastupe, dovela me je gde sam, ali sigurno je da mora da se uozbilji sve", rekao je on.

Maksimović je kazao da se "mora pronaći drugačiji način da se objasni ljudima u kakvim smo problemima" i dodao da tome i "ne bi pristupio kao političar, jer njega politika ni ne zanima".

Borba
Komentari

Najvažnije vesti