Izvor: parlament.gov.rs

Nepoznata osoba ispalila metak koji je pogodio policajca u predelu stomaka

NAJNOVIJA VEST: Upucan policajac u Novom Pazaru

Vesti08.09.2017. 00:04h 00:13h

Tokom patrole policajci iznenada začuli pucanj. Pogođeni policajac hitno prevezen u bolnicu

Policijac D.Č. (1987) ranjen je u četvrtak oko 20.40 časova u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
On je, sa još jednim kolegom, bio u redovnoj patrolnoj delatnosti kada se iznenada začuo pucanj, a metak je policajca pogodio u stomak.
Pripadnik novopazarske policije D.Č., koji je teško ranjen, odmah je prevezen u bolnicu, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Godinama ministarstvo odbija da opremi policajce laganim pancirima. Prvi glasni zahtevi su došli posle tragedije u Leskovcu u kojoj je 2012. na dužnosti, štiteći građane i zakon poginuo heroj policajac Miroslav Stamenković. Nezadovoljstvo policijskih sindikata i samih policajaca je razumljiva. U državi u kojoj vlada ne dozvoljava ovim ljudima da rade svoj posao i hapse šljam i talog, životi su im svakoga dana ugroženi. Borba podržava napore svih čestitih policajaca da se izbore za svoja prava i uslove rada i u tome mogu da računaju na svu našu pomoć.

Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti