izvor: media centar

Dok narod gladuje on se raduje

OVO JE ZA VUČIĆA ŠALA! 6 hiljada plata i novac u džakovima

Vesti04.11.2017. 08:27h 08:27h

Vučiću negira da je više od 6.0000 identičnih donacija SNS-u u visini prosečne plate organizovano doniranje kako bi se prikrio izvor. O tajkunskom pranju para čak nije hteo ni da razgovara

I dok se radnici pošte opravdano bune za svoja prava, predsednik Republike olako uzima temu vrlo verovatno nameštenih donacija SNS-u. 

Odgovarajući na pitanje kako je moguće da 6.940 građana uplati stranci identičan iznos od 40.000 dinara, a da su neki od njih istovremeno i korisnici socijalne pomoći, rekao da je to verovatno zato što je fizičkim licima dozvoljeno da izdvoje do tog iznosa, i ne više od toga.

Strašno je kako se Vučić ovakvim izjavama smeje u brk svim poštenim ljudima, koji moraju teško da rade, za takve gazde, i da trpe nehumane uslove, pristaju na maltretiranja, pristaju da nemaju zdravstveno i penziono osiguranje, kako bi prehranili svoje porodice.

Umesto da suzbija korupciju i radi za interes naroda, odgovorno, i u svojoj stranci, i nekad u vladi a danas iz pozicije predsednika Vučić ističe za Insajder da njegova stranka "najčistije posluje", da veruje da će se sumnje Agencije za borbu protiv korupcije na pranje para pokazati kao neosnovane, a na pitanje šta ako "tajkun donese novac u džakovima" odgovara- "nemojte, molim vas".

I pored svega toga, njegova stranka nema strah od izbora. A kako bi i imala kada su svaki namešteni, bez ravnopravnog medijskog zastupanja i mogućnosti da se čuju baš sve strane zainteresovane za proces.

BORBA smatra da ovakvo ponašanje mora da bude kažnjeno, ali da će se nastaviti, i biti sve gore, agresivnije i alavije, dok bude opstajao kapitalizam i mogućnost da političari postaju tajkuni, a tajkuni da postaju političari.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti