Novo gradilište

Počela REKONSTRUKCIJA TIRŠOVE! Radovi do FEBRUARA 2018.

Vesti03.11.2017. 13:27h 17:36h

Na obnovu Univerzitetske dečje klinike biće utrošeno oko 450.000 evra, renovira se fasada, a potom operacioni blok, intenzivna nega...

Ponovo radovi na zgradi Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj! 

Ovaj put, na rekonstrukciju fasade, koja se u proteklih nekoliko godina više puta obrušila i samo srećom nije bilo povređenih, kao i na zamenu oluka, biće utrošeno oko 450.000 evra. Radovi će trajati oko 90 dana. 

Inače, klinika neće prekidati svoj rad, a u narednih 45 dana pacijenti će biti obaveštavani o dinamici radova sa molbom "za strpljenje", od strane direktora klinike Zorana Radojičića. 

Osim fasade u Tiršovoj je predviđeno da se radi rekonstrukcija operacionog bloka i intenzivne nege, ambulanta pedijatrije i hirurgije. Do polovine naredne godine u ovu zdravstvenu ustanovu trebalo bi da bude uloženo oko 7,5 miliona evra.

Uz Tiršovu, biće rekonstruisani i delovi Kliničkog centra Srbije, Kliničkog centra Dr Dragiša Mišović, a trebalo bi da budu izvedeni i posebni projekti na Institutu onkologije, Ortopedije Banjice, GAK Narodni Front, bolnice Sveti Sava.

Prema dugoročnim planovima, Klinika u Tiršovoj biće proširena i novom zgradom koja će se nalazitIzvor: pixabay.comi kod Veterinarskog fakulteta. 

 

Borba
Komentari

Najvažnije vesti