izvor: FB grupa "petetejci", FB video

Samo oštro!

POŠTANSKI RADNICI ODGOVARAJU NA BEZOBRAZLUK DIREKTORKE: Dođi da da vidiš koliko nas ima

Vesti06.11.2017. 14:39h 14:39h

Direktorka je izjavila da se u pošti buni samo "grupa neodgovornih ljudi" na šta su radnici pošte odgovorili da dođe na njihovo okupljanje i da se uveri koliko ih ima a budžetskoj inspekciji poručili da proveri poslovanje Pošte Srbije.

Zaposleni u Pošti Srbije okupljanjem ispred glavnih poštanskih centara u Beogradu i Novom Sadu pokazuju svoje nezadovoljstvo zbog malih primanja i stanja u tom javnom preduzeću, saopštio je danas Samostalni sindikat poštanskih radnika.

"Zabrinuti smo da će se ovakvim vodjenjem preduzeća Pošta Srbije urušiti u relativno kratkom roku a mi ostati bez posla. Na čelnim funkcijama u preduzeću nalaze se osobe koje su juče došle zahvaljujući ličnim ili stranačkim vezama. Stručni ljudi koji su godinama radili u Pošti ili su je napustili ili su sklonjeni u stranu", navodi se u saopštenju tog sindikata.

Oglašavajući se povodom izjave direktorke Pošte Mire Petrović da rad tog preduzeća blokira "grupa neodgovornih ljudi", sindikat je naveo da su "neodgovorni oni koji nisu spremni da se bore za svoje porodice i svoje preduzeće".

Upućen je poziv direktorki Pošte da se danas obrati zaposlenima na okupljanju ispred Glavnog poštanskog centra i da se uveri koliko ih ima.
Sindikat je pozvao budžetsku inspekciju i nadležne državne organe da provere poslovanje Pošte Srbije.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti