Izvor: YouTube

GSP istraga

POTVRĐENO: Vozač TUKAO PUTNICU, sledi otkaz (VIDEO)

Vesti02.11.2017. 17:12h 17:12h

Na snimku se jasno vidi da je vozač, vidno iziritiran uvredama i histerijom, putnicu snažno odgurnuo iz vozila, tako da je pala na trotoar

Potvrđeno je: Vozač GSP Beograd je tukao putnicu koja se pre nekoliko dana žalila na uslove vožnje gradskim prevozom. Ovo je potvrdilo Javno gradsko preduzeće GSP Beograd, iz kog je saopšteno da je istražen incident koji se dogodio u vozilu na liniji 56, na okretnici Petlovo brdo, i da će, iako je konstatovano agresivno i nedolično ponašanje putnice, protiv vozača biti pokrenut disciplinski postupak i postupak o raskidu radnog ugovora.

GSP Beograd navodi kako je "Uprkos veoma agresivnom i nedoličnom ponašanju putnice i njenim fizičkim nasrtajima, uvidom u video zapis iz vozila ustanovljeno da je vozač autobusa preterano, neprofesionalno i neprihvatljivo reagovao".

Na snimku se jasno vidi da je vozač, vidno iziritiran uvredama, putnicu snažno odgurnuo iz vozila, tako da je pala na trotoar.

Pravilnikom o obavezama saobraćajnog osoblja vozačima je strogo zabranjen verbalni i fizički konflikt, kako sa putnicima, tako i sa ostalim učesnicima u saobraćaju, ističe se u saopštenju.

Kolega je, umesto da zbog neprimerenog ponašanja putnice obavesti Dispečerski centar i policiju, uzvratio agresijom, pa će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak i postupak o raskidu radnog ugovora, navode u GSP Beograd.
 

Borba
Komentari

Najvažnije vesti