izvor: vs.rs

Vojska bez imovine

RASPRODAJA VOJSKE! Na doboš idu kasarne, skladišta, vežbališta, stanovi

Vesti24.11.2017. 13:53h 13:53h

U oglasu u listu Politika piše da je reč o nepokretnostima koje nisu neophodne za funkcionisanje vojske

Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas za prodaju jednog broja nepokretnosti Vojske Srbije, medju kojima se nalaze pojedine kasarne, skladišta, vežbališta ali i stanovi i poslovni prostor. U oglasu u listu Politika piše da je reč o nepokretnostima koje nisu neophodne za funkcionisanje vojske a medju njima se nalaze i pojedini objekti za koje se pretpostavlja da su tokom NATO bombardovaja zagadjeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima i u kojima ispistivanje i uklanjanje te municije pada na teret kupca.

Jedan od objekata za koji se pretpostavlja da je još zagadjen neeksplodiranim ubojnim sredstvima je skladište "Medoševac" u Nišu, koji se prodaje po početnoj ceni od 1,78 miliona evra, kao i kasarna "Lečilište Avala" na Voždovcu po ceni nešto većoj od 732.000 evra.

Prodaju se i klubovi vojske u Požarevcu i Beloj Crkvi, vežbalište u Somboru, dva stana u Mišarskoj ulici u Beogradu, tri lokala u Ulici Rajka Mitića u Beogradu i poslovni prostori u Pavla Jurišića Šturma i u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u Beogradu. ; Na prodaju je ponudjeno i zemljište u okviru vojnog kompleksa u Zrenjaninu. ; Svi vojni kompleksi i poslovni prostori mogu se razgledati, uz prethodnu najavu, 4. i 5. decembra a rok za podnošenje prijave je 15 dana od objavljivanja oglasa.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti