izvor: Congress of local and regional authorities, flickr

Sve će to narod pozlatiti?

RATNI INVALID ŠTRAJKUJE GLAĐU ZATO ŠTO MU BEOGRAD DUGUJE NOVAC! SINIŠA MALI I VULIN SE PRAVE LUDI OD 2014.

Vesti19.02.2018. 15:54h 15:54h

Milan Rosić, ratni vojni invalid u teškom zdravstvenom stanju, štrajkuje glađu zbog nerešenih imovinskih pitanja. Grad Beograd mu od 2014. godine duguje novac za imovinu oduzetu eksproprijacijom, ali se gradonačelnik Mali i ministar Vulin prave ludi.

Ratni vojni invalid Milan Rosić iz Obrenovca započeo je danas štrajk glađu ispred zgrade opštine Obrenovac zbog neizmirivanja obaveza grada Beograda prema njemu u vezi eksproprisane imovine, saopštilo je Udruženje ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova.

Kako se ističe, Rosića su od 2014. godine tadašnji ministar rada Aleksandar Vulin, gradonačelnik Siniša Mali i predsednik opštine Miroslav Čučković "lagali da će mu rešiti problem koji iznosi 240.000 evra".

Celokupna procedura je okončana i samo još treba gradonačelnik da potpiše, a to se nikako ne dešava. S obzirom da je Milan u teškom zdravstvenom stanju molimo nadležne da što pre reše ovaj slučaj kako bi sačuvali život ovog junaka, poručilo je Udruženje.

Rosića, kako se naglašava, funkcioneri lažu više od četiri godine, a radi se o "teškom ratnom vojnom invalidu koji je ranjavan više puta i operisan od kancera kao posledice izloženosti raznim agensima".

Borba
Komentari

Najvažnije vesti