izvor: Savez ozbiljnih sindikalaca, GSP dokument, Facebook

Veliki skandal u Gradskom saobraćajnom preduzeću Beograd

SRAMOTA: Direktori GSP potrošili na reprezentaciju 3.5 miliona

Vesti06.09.2017. 16:56h 17:01h

Direktor Željko Milković je u 2016.godini potrošio preko 2 miliona dinara, dok je ukupno potrošeno preko 3.5 miliona i to preko platnih-korporativnih kartica

Sindikalci pitaju: Na šta je otišao novac zaposlenih u preduzeću?

"Sedam izvršnih direktora koji su tada imali ovlašćenje, potrošili su negde oko 1.260.000 din., jer su imali mesečni limit, koji je iznosio do 20.000 din. Verujemo da bi i oni kao direktor Milković, 2 miliona za gospodina.
Početkom septembra 2016.god. direktor Milković im je to pravo ukinuo i od tada je mogao samo on da troši novac zaposlenih.
Tako je direktor Preduzeća Milković Željko u 2016.god. potrošio preko 2 miliona, dok sa druge strane sa lažnim sindikalcima zaposlene ubeđuju da je loša naplata. Naravno da je loša jer je bara mala, a puna krokodila !
Finansijski izveštaji i računi nam naravno nisu dostavljeni, jer bi ko zna šta videli na njima. Pokrenute su žalbe Povereniku i verujemo da će uskoro Gsp dostaviti izveštaje i račune našem sindikatu.
Na sastanku 04.09.2017.god. direktor Milković je izjavio, braneći lažne sindikalce, da sam najveći neradnik u GSP-u, kako imam najviše sudara, bolovanja i da pravi samo štetu gsp-u. Direktore moraćete da dokažete da sam najveći neradnik!" kaže na društvenim mrežama Nikola Antić iz Saveza ozbiljnih sindikalaca.
Radnici vam ne veruju!" poručuje u nastavku Antić.

Nikola Antić iz Saveza ozbiljnih sindikalaca otkriva koliko novca troše na reprezentaciju u GSP Beograd. 

Direktor Željko Milković je u 2016.godini potrošio preko 2 miliona dinara, dok je ukupno potrošeno preko 3.5 miliona i to preko platnih-korporativnih kartica.

Ovo javno preduzeće izgubilo je mogućnost da u potpunosti naplaćuje svoje usluge građanima, već to za njih radi strana firma, ali to direktora i menadžere nije sprečavalo da potroše milione dinara na "reprezentaciju" to jest na besomučno prežderavanje o trošku zaposlenih u GSP i građana Beograda. Statistički, samo je Željko Miković u toku jedne godine trošio više od 5.000 dinara dnevno. To je ta gradska vlast koja tvrdi da nikada nije bilo bolje, a u stvari parazitira na vrednom radu zaposlenih u GSP i na novcima građana Beograda.

"Direktor Željko Milković je u 2016.godini potrošio preko 2 miliona dinara, dok je ukupno potrošeno preko 3.5 miliona i to preko platnih-korporativnih kartica Gsp-a. Gospodski, nema prljanja ruku oko novčanica, plaćate karticom ili kešom, karticom molim!" navodi Nikola Antić u saopštenju na Fejsbuk stranici 99% Beograd.

Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti