izvor: borba.rs

Borba prikazuje

SVE OBJASNILI U VIDEU! RADNICIMA POŠTE PREKIPELO: Sutra obustava rada a sledi protest i ŠTRAJK! (VIDEO)

Vesti15.11.2017. 22:49h 22:49h

Predstavnici samostalnog sindikata poštanskih radnika odgovorili na pitanja iz našeg današnjeg teksta.

Danas su na konferenciji za novinare u Domu Sindikata, predsednik samostalnog sindikata poštanskih radnika Zoran Pavlović i njegovi zamenici Tin Antić i Radovan Tešić otvoreno i bez dlake na jeziku govorili o haosu u pošti, zloupotrebama, očajnom položaju radnika u pošti, uništavanju pošte i bahatom ponašanju rukovodstva. Pogledajte šta su sve otkrili u VIDEU koji su na konferenciji snimili aktivisti BORBE i time ujedno dobili odgovor na pitanja koja je BORBA postavila u današnjem članku o informacijama iz pošte.

Predstavnici radnika pošte su, zbog nasilja koje uprava pošte i režim sprovodi nad radnicima pošte koji su, poštujući zakon, van prostorija preduzeća i u svoje slobodno vreme, ne oštećujući nikoga, iskazivali bunt, pozvali sve radnike, sindikate, radničke, esnafske organizacije, udruženja ali i narod da se solidariše i pomogne im u njihovoj pravednoj borbi.

Sindikalci pošte su najavili da će sutra radnici izvesti OBUSTAVU RADA u pošti, a u ponedeljak uveče najavili VELIKI PROTEST, dok već u utorak najavljuju ŠTRAJK pošte. 

SUTRA VIDEO O EKSPLOATACIJI, PARTIJSKOJ ZLOUPOTREBI I ANGAŽOVANJU RADNE SNAGE "NA LIZING" U POŠTI

U sutrašnjim VIDEO materijalima ćete imati priliku da čujete i vidite svedočanstva o užasno teškom položaju radnika u pošti, eksploataciji, da čujete zašto radnici pošte nemaju godišnji odmor, na koji način se i zašto unišava pošta zbog interesa partije PUPS i kakve su prognoze sindikalaca.
 

Borba
Komentari

Najvažnije vesti