Osumnjičeni za napad u Novom Pazaru uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu

Uhapšen čovek koji je pucao na policajca

Vesti08.09.2017. 11:45h 12:19h

Dž.K. uhapšen u jutarnjim časovima, a uz njega još tri osobe za koje policija sumnja da su mu pomogli posle učinjenog krivičnog dela

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je jutros da je policija u Novom Pazaru uhapsila i odredila zadržavanje do 48 časova Dž.K. (1983), zbog sumnje da je u četvrtak oko 20:20 časova u tom gradu pucao na policijskog pozornika i naneo mu teške telesne povrede.
Osumnjičeni Dž.K. će uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu.
Takođe, za F.S. (1984), E.Z (1980). i R.F (1974) po nalogu nadležnog tužioca doneto je rešenje o zadržavanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Načelnik Hirurgije u novopazarskoj Opštoj bolnici Kemal Brničanin rekao je radiju Sto plus da je ranjeni policajac, nakon operacije, u stabilnom stanju, ali je sanitetskim vozilom upućen na dijagnostiku i dalje lečenje u Beograd.

Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti