izvor: youtube.com

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Srbija jasno opredeljena prema antifašizmu

Vesiću nisi atifašista dok podržavaš onog koji je tražio da ubijamo stotinu za jednog

Vesti10.09.2017. 15:20h 15:24h

Vesić ne bi trebalo da se busa u grudi - radi za čoveka koji je u skupštini Srbije otvoreno pozvao da se ponašamo kao fašisti 

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Srbija jasno opredeljena prema antifašizmu i izrazio uverenje da će Beograd uskoro biti domaćin Balkanskog samita antifašista. "Gde bi se drugo mogli okupiti!? Beograd je Grad-heroj" ijavio je gradski medažer.

Sve bi bilo u redu da Vesić nije jedan od poslušnika onog "vođe" za čijeg se mandata suspenduje država da bi se noću rušilo, za čije se vlasti na novinare i građane koji izađu na ulicu zbog drugačijeg mišljenja, šalju kabadahije da ih "kragna zahvatom" sklone, za čijeg vakta zastarevaju krivična dela, čije partijske kabadahije prete batinanjem i smrću, koji kontroliše gotovo sve bitne medije, čiji brat učestvuje u polovima o kojima Srbija samo šuška i govori tiho, i koji u saradnji sa strancima krčmi imovinu i zemlju ovog naroda. Na kraju, Vesić ne bi trebalo da se busa u grudi dok god radi za čoveka koji je, tokom krvavog raspada SFRJ, u skupštini Srbije, 20. jula 1995. godine otvoreno pozavao da se ubije 100 ljudi za jednog Srbina.

Licemerno je hvaliti se antifašizmom, a biti državni funkcioner ispred stranke čiji je šef tražio da se ubije stotina za jednog, i to u zemlji kojaje preživela upravo takve nacističke represalije tokom okupacije u drugom svetskom ratu.

BEOGRAĐANI, RED JE DA SE NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA "ZAHVALIMO" NA SARADNJI OVAKVIM ANTIFAŠISTIMA!

Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti