izvor: Damir Plovanich, flickr

Predizborni radovi satiru

ZBOG PREDIZBORNIH RADOVA NEMA PROBNOG GREJANJA! Delovi oko Slavije i Sremske ulice bez probe sistema grejanja

Vesti07.10.2017. 10:58h 10:58h

Kako se navodi, potrošači u reonu pomenutih delova grada neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba, a očekuje se da će toplotnom energijom biti snabdeveni do zvaničnog početka grejne sezone

Zbog radova u reonu Trga Slavija i u Sremskoj ulici pojedini potrošači u tom delu grada neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba, saopštili su iz "Beogradskih elektrana".

Kako se navodi, potrošači u reonu pomenutih delova grada neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba, a očekuje se da će toplotnom energijom biti snabdeveni do zvaničnog početka grejne sezone.

U okviru radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja, izvođači vrše rekonstrukciju manjeg dela magistralnog toplovoda toplane "Novi Beograd", zbog čega su iz sistema daljinskog grejanja privremeno isključeni potrošači u delovima grada oko Slavije, Hrama Svetog Save i na Neimaru, saopšteno je iz Gradske uprave.

U sklopu ovih radova ugrađuju se toplovodne cevi većeg prečnika i boljih energetskih performansi, povećavajući stabilnost i efikasnost snabdevanja toplotnom energijom potrošača u tom delu grada.

Takođe zbog rekonstrukcije toplovodne mreže u Sremskoj ulici, ali i zbog radova drugih komunlanih preduzeća, "Beogradske elektrane" će učiniti sve da se potrebni poslovi izvedu u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 15. oktobra i zvaničnog početka grejne sezone.

Spisak ulica u kojima potrošači neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba nalazi se na sajtu "Beogradskih elektrana" www.beoelektrane.rs, navodi se u saopštenju.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti