izvor: wikimedia commons

Legende domaćeg roka

GRUPA KERBER U SAVA CENTRU! Unplugged koncert sa gudačkim orkestrom 12. decembra

Zabava09.12.2017. 12:07h 12:07h

Grupa Kerber nastupiće "unplugged", samo na akustičnim instrumentima, a pratnju čine violine, kontrabas, ksilofon i perkusioni instrumenti.

Posle više od dve decenije, Kerber će na nastupi u akustičnom aranžmanu.

Prema rečima Gorana Šepe, frontmena Kerbera, prvi akustični koncert održali su u Nišu 1994. godine. Dve godine kasnije je usledio čuveni akustični koncert u Novom Sadu. Sada, više od 20 godina kasnije, Kerber ponavlja taj spektatkl.

"To će da bude romantičan koncert sa najsavremenijim ozvučenjem i novom opremom koja po prvi put dolazi u Srbiju. Dvanaesti decembar je za nas zanimljiv datum, budući da smo na taj datum, te davne 1988. godine snimili live album u Domu Omladine u Beogradu. Nešto nas sudbinski veže za taj datum, i radujem se što će publika moći da čuje naše stare hitove u novom aranžmanu" rekao je Goran Gale Šepa.

"Ovo je izazov za Kerber, budući da će sa nama, do kraja koncerta, na bini da bude oko 80 muzičara. Uživamo u neposrednom kontaktu sa publikom. Nakon akustičnih koncerata u Knjaževcu i Aleksincu, na kojima je bilo puno emocija i puno naboja, red je došao da nastupimo i pred Beogradskom publikom." dodao je Goran Šepa.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti