izvor: Marcos Gasparutti, flickr

Brani se od optužbi

KEVIN SPEJSI PRIZNAO DA JE GEJ! Entoni Rep ga optužio za seksualno zlostavljanje

Zabava30.10.2017. 12:14h 12:17h

Glumac Kevin Spejsi priznao je otvoreno da je gej, ali tek pošto su se pojavile optužbe glumca Entonija Repa da ga je navodno Spejsi seksualno zlostavljao 1986. godine.

Entoni Rep, poznat po nedavnoj ulozi u nastavku Star Trek sage, tvrdi da ga je Spejsi pozvao na žurku u svom stanu. Rep kaže da mu je ubrzo dosadilo i da je otišao u jednu od spavaćih soba i gledao TV, a da se Spejsi pojavio pošto su se gosti razišli. 

"Imao sam utisak da je pijan, oborio me na krevet i pokušao da se popne na mene. To je bio grub pokušaj da me zavede na seks, ali sam ga ja odgurnuo i pobegao u kupatilo. Bilo mi je muka i bio sam zbunjen." ispričao je Rep.

"Poštujem i divim se Entoniju Repu kao glumcu. Prestravljen sam pošto sam čuo njegovu priču. Iskreno se ne sećam susreta koji se dogodio pre 30 godine", napiso je Spejsi na svom tviter nalogu.

"Ako sam se ponašao onako kako on opisuje, dugujem mu izvinjenje za ono što bi bilo zaista neprikladno pijano ponašanje i žao mi je zbog osećaja s kojima je živeo svih ovih godina. Ta priča me je podstakla da rešim druge stvari u svom životu. Znam da postoje priče o meni i da ih je podstakla činjenica da sam jako zaštitnički nastrojen oko svoje privatnosti. Kao što moji najbliži znaju, imao sam veze i sa ženama i s muškarcima", napisao je Spejsi.

"Voleo sam muškarce celog života, a sad odlučujem da otvoreno živim kao gej muškarac. Želim da se s tim nosim iskreno i otvoreno, a to počinje tako što ću preispitati svoje ponašanje", napisao je Spejsi.

Izjava Kevina Spejsija je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi tvrde da Spejsi pričom o sopstvenoj seksualnosti pokušava da spinuje činjenicu da je pokušao da napastvuje čoveka. Ova priča se nastavila na matricu priznanja holivudskih zvezda o pokušajima seksualnih zloupotreba i manipulacijama i ucenama seksom u holivudskoj filmskoj industriji.

"Kevin Spejsi je otkrio nešto što nije postojalo ranije, veoma loš trenutak da prizna da je homoseksualac." kaže Bili Ajhner, američki glumac i komičar.

Borba
Komentari

Najvažnije vesti