izvor: http://maxpixel.freegreatpicture.com, flickr

Trans plejmejt

TRANSEKSUALNA ZEČICA NA DUPLERICI PLEJBOJA! Ines Rau se upisala u istoriju

Zabava27.10.2017. 12:39h 12:41h

Manekenka Ines Rau se upisala u istoriju kao prva transeksualna plejboj zečica na duplerici

U prvom broju "Plejboja" koji je izašao posle smrti njegovog osnivača Hjua Hefnera, na duplerici je osvanula transeksualna manekenka stara 26 godina.
Broj od 100 strana za novembar-decembar na naslovnici ima crno-belu Hefovu fotografiju i gotovo celo je posvećeno Hju Hefneru.

Ines se prvi put pojavila u specijalnom izdanju "Plejboja" u maju 2014. godine, a pre toga se pojavila u Vogu i radila kampanju za italijanski brend Balmain.

U novom izdanju Plejboja se pojavljuje na duplerici kao "zečica meseca". Iako je ušla u istoriju kao prva transeksualna osoba koju je Plejboj sa namerom izabrao za duplericu, nije prvi put da je u tom magazinu objavljena trans osoba.

Naime, u 1981. godini, Plejboj je objavio fotografije glumice Karoline Tule Kosi, u sklopu promocije Džejms Bond filma "Samo za tvoje oči".

Niko nije znao da je ona u stvari transeksualna osoba sve dok britanski tabloid to nije otkrio i pisao o tome 1991. godine. Plejboj je iste godine objavio još njenih fotografija, ali joj nije dodelio duplericu.

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

 

Borba
Komentari

Najvažnije vesti