izvor: facebook.com

Poznati glumac Arnold Švarceneger je postavio sliku na internetu na kojoj spava u vreći na sredulice

Vremena se menjaju: Švarceneger beskućnik?

Zabava12.09.2017. 15:27h 15:34h

Nikada nemojte daverujete svojoj društvenoj poziciji, poslodavcu i moći vašeg uma. Sve to neće trajati večno, rekao je Arnold

Arnold Švarceneger postavio je na internetu fotografiju na kojoj spava na sred ulice pored svoje bronzane statue. Uz fotografiju napisao je i napisao tužnu rečenicu: ''Kako se vremena menjaju''.

Razlog ovakve rečenice nije samo to što je on ostario, već kada je guverner Kalifornije otvorio hotel ispred kog se nalazi njegova statua, zvaničnici hotela su rekli Arnoldu: 
''Kada god da dođete u naš hotel, čeka vas soba rezervisana na vaše ime.''

Kada je Arnold napustio politiku i došao u hotel da prespava, administracija je odbila da mu da sobu pravdajući se da su sve sobe rezervisane. Kupio je vreću za spavanje i legao ispod svoje statue i zatražio od prolaznika da ga uslikaju. 

Hteo je da prenese poruku da kada je bio na određenoj društvenoj poziciji, ljudi su ga uzdizali i dodvoravali mu se, a sada kada više nije na toj poziciji, zaboravili su sva obećanja koja su mu izrečena. 

"Da, vremena se zaista menjaju. Nikada nemojte verovati svojoj društvenoj poziciji, poslodavcu i moći vašeg uma. Sve to neće trajati večno."

Borba.rs
Komentari

Najvažnije vesti